Close

Stralen en bewerken van natuursteen en glas

Glas en natuursteen zijn twee delicate substraten die op een zeer specifieke manier behandeld moeten worden. Glas kan behandeld worden zonder het glas aan te tasten, maar er kan ook bewust gekozen worden om het glas te matteren. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten (poreuze) natuursteen die elk op de correcte methode moeten behandeld worden. Daarbij is de juiste kwalitatieve en betrouwbare apparatuur ontzettend belangrijk. Die apparatuur vindt u bij Phibo Industries.

Wij bieden verschillende kwaliteitsvolle machines aan voor het behandelen van glas en natuursteen: manuele straalcabines, automatische doorvoerstraalcabines, mobiele en stofvrije straalapparatuur, microstralers, vrijstraalapparatuur, etc.

Wenst u meer informatie betreffende de oppervlaktebehandelingsprocessen en -installaties i.v.m. deze toepassing? Stuur een mail naar sales@phibo.be

Om een optimaal resultaat te bekomen bieden wij – naast de verschillende machines en technologieën – ook diverse straalmiddelen aan. Afhankelijk van de toepassing en het gewenste resultaat adviseren wij u een welbepaald straalmedium. Dankzij onze expertise denken wij nog een stap verder. Phibo Industries heeft in zijn gamma ook diverse verbruiksgoederen, waaronder de specifiek door ons ontwikkelde straaltape voor het afdekken van ramen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief