Close

Luchtgommen met het MCS²

Ons Mobiel Compact Straal- en Stripsysteem is specifiek ontwikkeld voor de renovatie, reiniging en behandeling van hout, metaal, natuursteen, glas...

Lees Meer

SUBLIMOTION-process®

Het SUBLIMOTION-process® is een gecontroleerd oppervlakteconditioneringsproces om een oppervlak met een specifieke toegevoegde waarde te creëren.

Lees Meer

Value creation in surface cleaning and conditioning 

Phibo Industries, uw totaalleverancier

Phibo Industries is gespecialiseerd in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van machines en processen voor oppervlaktebehandeling en oppervlaktereiniging. Deze situeren zich van manuele tot volautomatische custom-made uitvoeringen. Naast de installaties bieden we ook alle bijhorende verbruiksgoederen, toebehoren en persoonlijke beschermingsmiddelen aan. Kortom Phibo Industries, uw totaalleverancier. Eén adres voor al uw noden!

Dé referentie in de oppervlaktebehandelingssector

Phibo Industries, opgericht in 1988, is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de oppervlaktebehandelingsindustrie. Door onze jarenlange ervaring, drive maar vooral passie voor machinebouw en innovatie maken we blijvend het verschil.

Recente artikels

Nieuwsoverzicht

Vacatures

Spontane sollicitatie

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Niet getreurd, Phibo Industries is altijd op zoek naar gedreven nieuwe medewerkers die zorgen voor een extra kwaliteitsinjectie. Solliciteer spontaan en stuur gerust je cv en motivatiebrief naar accountancy@phibo.be en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Meer info

Phibo is lid van: