Close

Onderhoudstechniekers gezocht

Ervaring is geen vereiste, ook schoolverlaters zijn heel erg welkom!
Je werkt uitsluitend overdag, dus het is de ideale balans tussen werk en privéleven.

Industriële installaties voor oppervlaktebehandeling

Phibo, machinebouwer sinds 1988, is gespecialiseerd in zowel droog- als natstraalapparatuur, stofvrije straalinstallaties en sproeireinigingsmachines. Elk project wordt op maat van de klant benaderd. Zo kan gekozen worden voor een standaarduitvoering of een oplossing op maat. Dankzij de interne product- en projectengineering afdeling zijn de mogelijkheden immers eindeloos. Ontdek de verschillende installaties hier.

Lees Meer

Straalmiddelen

Afhankelijk van de toepassing en het gewenste eindresultaat wordt een specifiek type straalmiddel voorgesteld. Onze expertise van de verschillende straalmiddelen en technieken zorgen ervoor dat u een doordachte keuze kan maken. De straalmedia bepalen grotendeels de performantie van de behandeling en de kwaliteit van het eindresultaat. Ontdek hier ons assortiment.

Lees Meer

Onderhoud 

Onze technici staan in voor alle mogelijke onderhouds- en herstellingswerkzaamheden van de installaties. Hierbij staat flexibiliteit centraal, waardoor een snelle en doeltreffende interventie mogelijk is. Ook servicecontracten op maat worden aangeboden. Lees de verschillende mogelijkheden hier.

Lees Meer

Haalbaarheidsstudie

Het voeren van empirisch onderzoek behoort tot onze kerncompetenties. U kan in ons laboratorium terecht, met of zonder onze begeleiding, voor proeven en simulaties op labo niveau. De opstart van dergelijk onderzoek kan het startpunt zijn van een project op maat. Lees hier meer over het Phibo labo.

Lees Meer

Subcontracting of loonwerk

We behandelen in het kader van welomlijnde projecten uw onderdelen in onderaanneming. Onze technische specialisten zorgen voor de gewenste finishing: opruwen, parelstralen, sublimeren, matteren, reinigen en ontvetten, ontbramen, zwarten, specifieke oppervlakteruwheid, visueel effect en andere. 

Lees Meer

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Kies bewust voor een kwalitatieve uitrusting van de operator. Veiligheid, gezondheid en werkcomfort verbeteren niet alleen de productiviteit maar ook het werkplezier van de operator. Bekijk hier de complete CE-gekeurde veiligheidsuitrusting.

Lees Meer

Wisselstukken en verbruiksgoederen

Vanuit ons magazijn vertrekken dagelijks vrachtwagens voor leveringen binnen de 24u. Dankzij het uitgebreid assortiment aan wisselstukken kunnen compatibele onderdelen voor elke oppervlaktebehandelingsmachine geleverd of door ons gemonteerd worden. Ook verouderde installaties kunnen ge-upgrade worden.

Lees Meer

SUBLIMOTION-process® 

Ons gepatenteerde SUBLIMOTION-process® is een oppervlakteconditioneringsproces. Na het sublimeren ontstaat een oppervlak met een specifieke toegevoegde waarde. Ontdek hoe het SUBLIMOTION-process® uw onderneming naar een hoger niveau tilt. 

Lees Meer

Industriële oppervlaktebehandelingsinstallaties en toebehoren 

Uw totaalleverancier

We ontwerpen manuele en geautomatiseerde droog- en nat-straalinstallaties , stofvrije (mobiele) straalinstallaties en reinigingsmachines. Tijdens het ontwerp staan hygiëne, ergonomie, duurzaamheid en veiligheid ​​centraal. De recentste in-huis ontwikkeling is het gepatenteerde SUBLIMOTION-process®. Verder helpen we u ook bij de keuze van de bijhorende wisselstukken, verbruiksgoederen en persoonlijke beschermingsmiddelen.   
 

De referentie

Phibo Industries, opgericht in 1988, is uitgegroeid tot een vaste waarde in de oppervlaktebehandelingsindustrie. Door onze jarenlange ervaring en drive, in combinatie met onze passie voor machinebouw en innovatie, maken we blijvend het verschil.

Recente artikels

Vacatures

Spontane sollicitatie

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Niet getreurd, Phibo Industries is altijd op zoek naar gedreven nieuwe medewerkers die zorgen voor een extra kwaliteitsinjectie. Solliciteer spontaan en stuur gerust je cv en motivatiebrief naar accountancy@phibo.be en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Phibo is lid van:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief