Close

Sinds 1988 expert in oppervlaktebehandeling 

Phibo Industries is gevestigd in de Ambachtelijke Zone te Ronse, middenin het hart van de Vlaamse, Waalse en Noord-Franse economie. Deze locatie laat toe om zowel de Benelux als de omringende landen van oppervlaktebehandelingstechnologieën en -installaties te voorzien. Ook in Europa en zelfs ver daarbuiten is Phibo Industries actief.

Lees Meer

Industriële installaties en toebehoren voor oppervlaktereiniging en -conditionering 

Phibo Industries, uw totaalleverancier

Phibo Industries ontwerpt industriële procesmachines voor professioneel gebruik, die werken op basis van een droge of natte projectie van straalmiddel en/of additieven, voor oppervlaktebehandeling en oppervlaktereiniging. Deze situeren zich van manuele over custom made tot volautomatische uitvoeringen. Tijdens het ontwerp staan ergonomie, duurzaamheid en veiligheid steeds ​​centraal. Het verkoopsprogramma bestaat uit zowel droog- als waterstraalapparatuur, stofvrije straalinstallaties en sproeireinigingsmachines. Elk project wordt op maat van de klant benaderd. Zo kan gekozen worden voor een standaarduitvoering of een oplossing op maat. Dankzij de interne product- en projectengineeringafdeling zijn de mogelijkheden immers eindeloos. 
 
Phibo Industries staat ook in voor de levering van de aanverwante verbruiksartikelen, toebehoren en persoonlijke beschermingsmiddelen. Kortom Phibo Industries, uw professionele totaalleverancier. Eén adres voor al uw noden! 
 

De referentie in de oppervlaktebehandelingsindustrie

Phibo Industries, opgericht in 1988, is uitgegroeid tot een vaste waarde in de oppervlaktebehandelingsindustrie. Door onze jarenlange ervaring en drive in combinatie met onze passie voor machinebouw en innovatie, maken we blijvend het verschil.
 

Recente artikels

31 Jul

Prowood 2018

Wij verwelkomen u graag van 21 tot en met 25 oktober in Flanders Expo te Gent. 

Vacatures

Spontane sollicitatie

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Niet getreurd, Phibo Industries is altijd op zoek naar gedreven nieuwe medewerkers die zorgen voor een extra kwaliteitsinjectie. Solliciteer spontaan en stuur gerust je cv en motivatiebrief naar accountancy@phibo.be en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Phibo is lid van:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief