Close

Onderhoud

Verleng de levensduur van uw installatie en behoud een maximaal rendement. Vermijd onverwachte storingen, zinloze productiestilstand en vele frustraties. Kies voor een regelmatig onderhoud en vermijd hoge reparatiekosten. Op deze manier realiseert u een aanzienlijke efficiëntiewinst én dit op lange termijn.

  • Verlaag uw operationele kost
  • Kies voor continuïteit en efficiëntie  
  • Verzeker uw veiligheid 

Herstellingen of onderhouden vinden plaats in onze eigen werkplaats of op locatie. In de meeste gevallen kan de interventie dezelfde dag afgehandeld worden dankzij onze uitgeruste servicewagens voorzien van de meeste slijtage-onderdelen en wisselstukken. Flexibiliteit en snelheid staan centraal. Na elk onderhoud worden trouwens ook uw installatie-instellingen en verbruik geëvalueerd. Zo geniet u van een optimaal rendement en een minimaal verbruik.​ Ook onderhoudscontracten kunnen worden afgesloten. 

Plan uw onderhoud in 

Ik wens een

Type installatie(s)

Door op "Verstuur" te klikken, geeft u de toestemming dat uw persoonlijke gegevens verzameld en verwerkt worden volgens het privacybeleid van Phibo Industries. In het kader van dit privacybeleid is Phibo Industries gerechtigd uw persoonlijke gegevens te verzamelen, te verwerken en te gebruiken om u zo goed als mogelijk te bedienen en te ondersteunen. Voor meer informatie verwijzen we u door naar het Phibo privacybeleid of u kunt contact opnemen met sales@phibo.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief