Close

Smeedijzeren hekwerk 

Ontroesten, ontlakken en zuiveren van metalen oppervlakken - zoals staal, smeedijzer, gietijzer en andere metalen - worden vaak op nonchalante wijze uitgevoerd. Bij het in ere herstellen van dergelijke metalen is het echter heel belangrijk dat alle roest en andere onzuiverheden heel grondig verwijderd worden om een zo puur mogelijk oppervlak te bekomen. Indien dit niet gebeurt, leidt dit op korte termijn opnieuw tot afbladeren van de nieuwe laklaag, versnelde corrosie en esthetische afbreuk. Bijkomend dient aandacht besteed te worden aan het creëren van een oppervlak waar de nieuwe afwerkingslaag - verf, lak, vernis etc. - zich optimaal aan hecht. Kortom, een zuiver oppervlak met de juiste ruwheid is de sleutel tot een duurzaam succes. 

Apparatuur voor corrosieverwijdering 

Afhankelijk van uw specifieke situatie (de te behandelen onderdelen, de contaminatie, werksituatie, etc.) hebben we verschillende installaties en verbruiksgoederen in ons assortiment. Wenst u meer informatie betreffende deze oppervlaktebehandelingsprocessen en -installaties? Stuur een mail naar sales@phibo.be en kom in contact met één van onze specialisten.

RGS Metalcleaner 

Voor het ontroesten van dit smeedijzeren hekwerk werd 'RGS Metalcleaner' als straalmedia ingezet. Deze harde en scherpe partikels met welbepaalde korrelgrootte zijn aanbevolen voor het ontroesten en opruwen van dergelijke metalen oppervlakken zodat verflagen of andere afwerkingen nadien optimaal hechten. Wenst u een offerte te ontvangen voor dit specifieke straalmiddel, stuur een e-mail naar sales@phibo.be

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief