Close

Luchtgommen van hout

Op vraag van de markt en op basis van de jarenlange expertise in kritische sectoren ontwikkelde Phibo Industries de luchtgomtechnologie. Heel wat gezinnen hebben houten salons, keukens, trappen, etc. die niet meer passen in hun moderne interieur. Dat betekent echter niet dat deze meubels afgedankt moeten worden. Dankzij het luchtgommen krijgen deze een nieuwe, hedendaagse look. De verf en/of vernis wordt op een gecontroleerde manier verwijderd zonder de objecten te beschadigen. Maar onze luchtgomtechnologie beperkt zich niet uitsluitend tot hout. De toepassingen zijn nagnoeg eindeloos. Zo kan je o.a. metaal ontlakken en ontroesten, natuursteen reinigen, graffiti verwijderen, glas matteren, etc.

Om het potentieel van het luchtgommen maximaal te benutten hebben wij een Mobiel Compact Straal- en Stripsysteem (MCS²) ontwikkeld en met succes op de markt gezet. Dit totaalsysteem laat de vakman toe om zowel op locatie (het MCS² past in een kleine bestelwagen) als in zijn atelier te luchtgommen. Wij hebben onze jarenlange ervaring uit kritische sectoren zoals de luchtvaart- en voedingsindustrie gebundeld in deze mobiele en compacte luchtgominstallatie. Dankzij onze bewuste keuze voor duurzame en veilige materialen en onze unieke technologie zijn de exploitatiekosten van het MCS² zeer laag en is de installatie 100% veilig voor de operator. 

Wenst u meer informatie betreffende de oppervlaktebehandelingsprocessen en -installaties i.v.m. deze toepassing? Stuur een mail naar sales@phibo.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief