Close

SUBLIMOTION-process® opgenomen in EHEDG Yearbook 2017-2018

Phibo Industries haalde onlangs het EHEDG Yearbook 2017-2018 met een artikel over het unieke SUBLIMOTION-process®. In "Creating optimal cleanable stainless steel surfaces" geven Dr. Nicolas Rossi (ACTALIA) en Pieter Haers (Phibo Industries) o.a. meer uitleg over de onafhankelijke studie die uitgevoerd werd op een roestvast stalen oppervlak behandeld met het SUBLIMOTION-process® en de uitstekende resultaten die daaruit voort kwamen.

ACTALIA, een geautoriseerd test- en certificatie instituut, voerde de EHEDG cleanability test uit volgens EHEDG Doc. 2. In die test werd o.a. de reinigbaarheid van een roestvast stalen oppervlak behandeld met het SUBLIMOTION-process® vergeleken met een roestvast stalen oppervlak dat behandeld werd met traditionele methoden (elektrolytisch polijsten, glasparelstralen, chemisch beitsen en passiveren). Hieruit werd geconcludeerd dat een roestvast stalen oppervlak met SUBLIMOTION-process® finishing betere hygiënische eigenschappen heeft en op z'n minst even goed reinigbaar is als een elektrolystisch gepolijst oppervlak.

Via deze link kan u het EHEDG Yearbook 2017-2018 inkijken. U kan het artikel van Phibo Industries terugvinden op p.50-53.

22/05/2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief