Close

Onze aanpak

Elk project verdient een gepersonaliseerde aanpak. Zowel standaard projecten als projecten op maat worden zorgvuldig behandeld.

 Verkennend gesprek 
We bekijken uw specifieke situatie. Wat wenst u? Hoe wenst u dit te bereiken? Met welke beperkingen houden we rekening? En hoe werkt u op vandaag? Ook de technische en economische haalbaarheid van het project wordt geĆ«valueerd. 

 Project- en haalbaarheidsonderzoek
Na de voorstudie, starten we een project- en haalbaarheidsonderzoek op. In ons labo worden verschillende testen uitgevoerd. Zo kunnen we u de meest geschikte technologie in functie van uw toepassing en beoogd resultaat voorstellen.

 Uitwerking
Het project wordt opgedeeld in verschillende fasen met telkens een inschatting van tijd en budget. 

 Oplevering en aanvaarding 
Van zodra uw installatie is afgewerkt, vindt de technische oplevering met bijhorende acceptatietesten plaats (in de werkplaats te Ronse). Hier aanvaardt u de staat van de installatie alvorens verzending naar uw exploitatiezetel waar de inbedrijfstelling volgt.  

 Implementatie, inbedrijfstelling en opleiding 
De installatie wordt in uw werkplaats gemonteerd, aangesloten en in bedrijf gesteld in het bijzijn van uw technische verantwoordelijken en operatoren. Op dat moment vindt de opleiding inzake gebruik, werking, onderhoud en beheer van de installaties en verbruiksgoederen plaats. Ook de bijhorende handleidingen, certificaten en andere documenten worden overhandigd en toegelicht. 

 Opvolging en evaluatie 
Onze interne product- en projectengineeringafdeling neemt regelmatig contact op ter evaluatie. We luisteren graag naar de stand van zaken. Zo kan tijdig bijgestuurd en/of geadviseerd worden. Onze onderhoudsdienst staat trouwens altijd paraat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en geniet u van een langdurig maximaal rendement.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief