Close

Opleiding en studiedagen

Opleiding en begeleiding

Standaard als Phibo klant

Bij elke oplevering en inbedrijfsstelling van een oppervlaktebehandelingsinstallatie voorziet Phibo Industries standaard een theoretische en praktische opleiding. Op deze manier raakt u reeds van bij het begin vertrouwd met de specifieke werking en het beheer van de oppervlaktebehandelingsinstallatie. Tevens kunnen dergelijke opleidingen op welbepaalde tijdstippen herhaald worden.

Tijdens deze opleiding wordt op een heel toegankelijke manier toegelicht én gedemonstreerd hoe de installatie volgens de regels van de kunst te gebruiken. Ook worden verschillende tips & tricks meegegeven. Een goed gebruik en beheer leiden namelijk tot een optimaal rendement en maximale levensduur van uw installatie. Opdat al uw vragen zouden kunnen beantwoord worden, wordt de sessie door één van onze hoogopgeleide medewerkers gegeven, dit zowel tijdens de oplevering te Ronse (korte toelichting) als tijdens de inbedrijfsstelling in uw bedrijfsgebouwen zodat ook uw operatoren voldoende gewapend zijn om een correct gebruik en beheer van de oppervlaktebehandelingsinstallatie te waarborgen. Daarnaast worden ook alle handleidingen, certificaten en andere voorzien om een optimale veiligheid, conformiteit en bedrijfszekerheid (continuïteit van machine) te garanderen. 

Praktische en technische opleiding op maat 

Een hoog personeelsverloop bij uw operatoren? Of zou een korte maar grondige opfrissing betreffende het beheer, gebruik en de werking van uw installatie een meerwaarde betekenen? Phibo Industries voorziet opleidingen op maat van uw bedrijf. Uit ervaring blijkt dat vele frustraties betreffende de werking van een installatie eenvoudig verholpen kunnen worden. Wij helpen u hiermee graag verder.

Interesse? Bel ons op het nummer 055/21.98.99 of stuur een mail naar engineering@phibo.be. Wij werken graag een voorstel uit. 

Studiedagen

Phibo Industries bestaat ruim 30 jaar en heeft intussen een heel sterk netwerk uitgebouwd. Zo maakt Phibo Industries deel uit van Agoria, Clusta, EHEDG, Flanders Trade, Flanders Food, Sirris, VOM etc. Regelmatig worden in samenwerking sectorale studiedagen georganiseerd om u te informeren betreffende nieuwe ontwikkelingen en innovaties (bv. innovaties en wijzigingen inzake wetgeving en reglementering).

Verder neemt Phibo Industries ook zelf voortdurend actief deel aan georganiseerde sectorale studiedagen. Via deze wisselwerking is Phibo Industries eerstehands op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bewegingen, zowel binnen als buiten de industrie. Een kritische geest, open blik en een innovatieve cultuur zijn het gevolg hiervan. 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief