Close

Uw expert in oppervlaktebehandeling

Phibo Industries werd opgericht in 1988 en is al meer dan 28 jaar gespecialiseerd in de studie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van installaties, processen, toebehoren en specifieke verbruiksgoederen voor oppervlaktebehandeling en –reiniging. De klemtoon ligt steeds op het verlenen van een professionele en klantvriendelijke service.

Door onze jarenlange ervaring en gedrevenheid en dankzij het innoverend karakter van onze producten is Phibo Industries een toonaangevend bedrijf in de oppervlaktebehandelingssector. Aangezien wij totaalleverancier zijn, vindt u bij ons naast de apparatuur ook alle verbruiksgoederen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Kortom, één adres voor al uw noden!

Recente artikels

Nieuwsoverzicht

Vacatures

Magazijnier en technisch support

Phibo Industries zoekt een technische kracht die verantwoordelijk zal zijn voor inkomende en uitgaande goederenzendingen, het beheer van ons magazijn en die hulp biedt bij monteren en onderhoud van machines.

Meer info

Ingenieur Elektromechanica

Phibo Industries wil haar team versterken met een ingenieur Elektromechanica die zal instaan voor de opvolging van projecten, coördinatie van nieuwe technische ontwikkelingen en de supervisie van het magazijn en de werkplaats. Kortom, een technische duizendpoot met vermogen om te delegeren en om te gaan met deadlines.

Meer info

Phibo is lid van: